Projecten

Bibliotheek Enschede

Bibliotheek Enschede wil haar concept nog sterker en voelbaarder maken in verbinding met de burger en alle partijen om haar heen.
Lees meer

Daltonschool De Rank

Openbare Daltonschool de Rank is een vooruitstrevende school waar leerlingen de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om zelfstandig (samen met anderen) te leren en te werken. Vanuit de Daltonvisie en de nieuw geformuleerde kernwaarden is de centrale hal ingericht als extra speel-, leer- en ontspanplek voor leerlingen maar ook voor leerkrachten en ouders.
LEES MEER

MFA Lumen

In de Vogelaarwijk Velve-Lindenhof is een nieuwe Hart van de Wijk gebouwd. Samen met alle gebruikers, architectenbureau Onix en woningcorporatie De Woonplaats bouwden wij gezamenlijk van betekenis naar een zichtbaar hart in de wijk.
LEES MEER

ODS Engelenberg

Onderwijs volgens het Dalton-principe in een gebouw dat daar ook op ingericht is: dat is de essentie van de interne renovatie van ods Engelenberg in Kampen.
LEES MEER

SBO de Tender

SBO de Tender wil het gewenste gedrag (Positive Bahaviour Support) en haar betekenis zichtbaar maken en versterken in alles dat zij doet.
LEES MEER

Sociale cohesie: Tafel van Marcelis

De stichting Tafel van Marcelis is ontstaan uit het gedachtegoed van Willem Marcelis, de overleden directeur van een centrum voor senioren in Enschede, waarin hij zijn organisatie als een centrum van en voor wijk ziet. Deze stichting zet zich voor het versterken van de sociale cohesie in de wijk door het aanjagen en faciliteren van allerlei initiatieven gericht op verbinding.
Lees meer

Villa Nova

Het onderwijs beleven als thuis. In Kampen kunnen kinderen in een ongedwongen sfeer genieten van rijk onderwijs dat overal en op ieder moment genoten kan worden in een veilige huiselijke omgeving.
LEES MEER

Wateringse Veld College

Het Wateringse Veld College (w@ve) laat zich door Jobra op alle gebieden van de Circle of Vitality een jaar lang begeleiden om zo vanuit de betekenis haar propositie in de Haagse omgeving optimaal neer te zetten.
LEES MEER